10. August 2019

Einschulungsfeier

Am heutigen Samstag begrüßten wir unsere neuen Schülerinnen und Schüler in unserer schönen Schule. Nach den Willkommensworten durch den Schulleiter, Herrn Rösner, begrüßte die Gesamtelternvorsitzende, Cassandra Allen, die kleinen und großen Gäste.

Unsere älteren Schülerinnen und Schüler zeigten mit zwei Liedern ihre musikalischen Kompetenzen. Unsere Eltern luden im Anschluss im Eltern-Café zu Kaffee und Kuchen.

So wünscht man sich einen Schulstart für unsere jüngsten Schülerinnen und Schüler. Ein herzliches Dankeschön an alle Kolleginnen und Kollegen sowie Eltern für die Planung und Durchführung dieses schönen Festaktes.

1st Day of School Ceremony

This Saturday, the incoming 1st graders were ceremoniously welcomed to our lovely school. After a welcoming address by the head of school, Mr. Rösner, Cassandra Allen, head parent representative, greeted the school community.

There were two performances by current students which showcased the musical talents at our school. While the students were in their classrooms for a mini-lesson, getting to know their teaching teams and classmates, all parents were invited to a Parents' Cafe with coffee and cake.

This was a great start to school for our youngest students. Heartfelt thanks to all colleagues and parents for planning and carrying out this great celebration.